Страхотни приходи в САЩ за създателите на филма, за който всички

...
Страхотни приходи в САЩ за създателите на филма, за който всички
Коментари Харесай

Продължението на Аватар донесе 17 милиона долара от билети при дебюта си в САЩ

Страхотни доходи в Съединени американски щати за основателите на филма, за който всички приказват.

Дългоочакваният филм на режисьора Джеймс Камерън " Аватар: Природата на водата " осъществя доходи от 17 милиона $ при първите си прожекции в киносалоните в Съединени американски щати и Канада в четвъртък вечерта, съобщи Reuters, цитирайки данни на разпространителя Walt Disney. 

С постъпленията в международен мащаб продължението на най-касовия филм, създаван до момента, генерира общо 50,4 милиона $. В част от кината по света продукцията дебютира в сряда. 

Приходите от северноамериканския пазар в дебютната нощ на кино лентата са по-малко от тези на " Черната пантера: Уаканда вечно " на Disney,  осъществил 28 милиона $ при първото си лъчение през ноември, написа  

Възможни ли са големи доходи с стеснен маркетинг? Следете „ Аватар 2 “За разлика от първата част, която беше рекламирана необятно месеци преди излизането си, „ Пътят на водата “ е доста по-слабо маркетиран

 

Големият въпрос в Холивуд е дали " Аватар: Природата на водата " може върне големите си индустриални и маркетингови разноски. Студиата разделят продажбите от билети с киносалоните, а пред списание GQ режисьорът Камерън сподели, че филмът би трябвало да генерира най-малко два милиарда $, с цел да бъде печеливш.

Продажбите от първите прожекции не постоянно е индикатор за окончателните резултати, изключително към коледните празници, разяснява Reuters. Бокс офис специалисти предвиждат, че филмът ще се излъчва в кината няколко седмици, което ще бъде от основно значение за възобновяване на бюджета му. Прогнозите за " Аватар: Природата на водата " са да приключи първия уикенд с най-малко 140 милиона $, осъществени от кината в Съединени американски щати.

„ Аватар: Природата на водата “ излезе 13 години след първия филм, който удиви публиката с 3D технологията си. Той остава водач в бокс офис класацията за всички времена с доходи от продажба на билети в размер на 2,9 милиарда $ в международен мащаб.

В продължението актьорите Сам Уъртингтън и Зоуи Салдана се завръщат в функциите на Джейк Съли и Нейтири, само че 10 години по-късно. Те са родители на пет деца. Семейството се пробва да оцелее под вода.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР